Kalender

VÅRDA OCH VILA – online

Välkommen på måndagar 19.30, till 60 min yoga online (via Zoom) där vi blandar olika andningstekniker, långsamma rörelser/yinyoga, meditation/yoga nidra. Inget som kräver förkunskaper, en timma för att låta stressen stilla sig, släppa på spänningar och vila i varandet. 

Du behöver: en plats att rulla ut mattan på hemma i lugn och ro, bolster/kuddar (tips: soffkuddar!), filtar, block (eller tjocka pocketböcker om du inte har).

Anmäl dig till maja.petersson@gmail.com eller via messenger så får du länk! Swisha 100 kr innan eller efter klassen till 123 087 16 32. 

Yogakurser till våren start v 9

Vi fortsätter med våra yogakurser v9!

Kurser på plats i Yogaverkstaden: Hatha Flow och Yin på onsdagar
Kurs online: Vårda och Vila på måndagar.

Kursinnehåll finns på yogasidan.

Anmälan till maja.petersson@gmail.com

SOMA- nektar, näring, återhämtning

24 timmars retreat på Hillesgården
2 tillfällen: 21-22 maj + 10-11 september

Ibland måste vi stanna upp och vänta in själen.

Vi drar oss tillbaka från vardagens brus till Hillesgården, mitt i skogen på Söderåsen som erbjuder magiska trädgårdar, mat tillagad med omsorg och fräscha fina övernattningsrum för ett dygn tillsammans i yogans tecken.

Ledordet för dygnet är SOMA som på sanskrit betyder ungefär ”från månen”, eller ”nektar” och är det som ger oss just näring, svalka och återhämtning och som låter oss landa in i acceptans och stillhet.

Yogan är mjuk och inkännande med fokus på vårdande, mjuka rörelser, andningstekniker, yinyoga, restorative yoga, meditation och yoga nidra. Detta är värdefulla verktyg för att låta nervsystemet vila och för att skapa återhämtning på djupet. Detta är ett stillsamt dygn där den viktiga vilan får styra, och du får chansen att på riktigt dra dig tillbaka och lägga fokus på ditt eget välmående och på det som ger dig näring på djupet.

Fredag:
Vid ankomsten kl. 16.00 Te/kaffe & frukt
16.30 Yoga 90 min
19.00: Middag (Vegetarisk kost hela retreatet)
Kvällsmeditation för de som vill

Lördag:
Morgonmeditation för de som vill
08.00: Frukost
10.00: Yoga 90 min
12.30: Lunch
14.00: Yoga 90 min

Avslutande fika

Tips. Kom lite tidigare eller stanna en extra natt och njut av omgivningarna!

Pris: 1450 kr/person med all mat och övernattning inkluderad. Betalningsanvisningar kommer efter anmälan. Antalet platser är begränsat, så om du vill vara säker på din plats, maila Maja din anmälan omgående. Bokningen är bindande men kan överlåtas alternativt bokas om till nästa planerade retreat. För återbetalning måste avbokning ske senast 14 dagar innan retreaten. Arrangörerna följer och uppdaterar sig på de riktlinjer som FHM rekommenderar. Om myndigheterna kommer med ändrade restriktioner och eventet inte går att genomföra bokas deltagare om till nästa planerade retreat.