Kalender

SOMMARYOGA I DALBY 2022

Självklart blir det sommaryoga i gröngräset även denna sommar. Vi ses på tisdagar kl 17.30-18.30 på gröningen intill Hagens förskola. Pris per klass är 130kr som betalas via Swish till läraren på plats. Vi yogar hela sommaren, från v.24 till v.35 (dvs. 12 veckor totalt). 🧘‍♀️🤸‍♀️Även i år finns möjlighet att skaffa ett SOMMARKORT som gör det möjligt att använda ditt friskvårdsbidrag. Priset är 995kr för hela sommaren. Vi kommer genomföra så många pass som möjligt men kan komma att ställa in något tillfälle om vädret är alldeles för ruggigt. Vill du köpa ett sommarkort så kontakta Nellie på hej@nellierolf.se

Slow and steady yogaretreat
Kroatien, Losinj, 23-30/9 2022

Välkommen till en vecka där du får tid att hämta hem dig själv: kropp, sinne och själ. Tillsammans med Kajsa och Maja, två yogalärare (och systrar) med sammanlagt över 20 års erfarenhet av yogaundervisning, får du praktisera tekniker som återhämtar och stärker dina system och som hjälper dig att landa hem och bygga bo i din egen kropp.

Programmet under veckan innehåller praktisering av Hatha Yoga, Yinyoga, Restorative Yoga, Yoga Nidra, meditation, andning och pranayama.

Det finns utöver detta gott om tid för självstudier och reflektion, vila, bad i hav och pool, SPA, aktiviteter som vandring eller cykling, eller besök i den mysiga staden Veli. Luften är mättad av doften av pinjeträd och här är verkligen stärkande att bara stanna upp och andas. Dessa dagar är till för dig, ett tillfälle att dra dig tillbaka och för att ta hand om det viktigaste du har: dig själv.

Kajsa Henningsson är yogaläraren och massageterapeuten med spetskompetens inom andning, smärt- och stressrelaterad problematik. Med sitt RIKHÄLSA har hon under många år väglett människor genom stress, smärta och lymfproblematik. Under veckan kommer Kajsa ge dig tekniker som hjälper dig att hitta din unika väg mellan gas och broms i livet.

Maja Petersson är byråkraten som också är yogalärare. Under flera år har hon valt att fördjupa sig inom de mer mytologiska och filosofiska aspekterna av yogan och under veckan kommer Maja att bidra med dessa kunskaper för att ge ett ökat djup en ytterligare dimension till din praktisering.

Både Kajsa och Maja har gedigna kunskaper inom de tekniker som du kommer att utöva under veckan. De är utöver det Reiki healers och har arbetat med vägledande samtal.

All reseinformation hittar du på vår partner Traveas hemsida.