Kalender

Yogakurser till våren 2022, start v 3

Vårens kurser startar preliminärt v 3:

Måndagar 17.45-19.15: REST (Restorative, YinYoga, Andning och meditation)
Onsdagar: 17.45-19.00 Hatha Flow

Mer info om kurserna finns här.

Anmälan: maila maja.petersson@gmail.com

Jul & Nyårsyoga 2021

Höstterminen lider mot sitt slut men självklart ska vi yoga även i jul och nyårshelgen! Så här ser schemat ut:

Vintersolståndsyoga 21/12 17.30-19.00 med Maja (lugnare Hatha yoga med inslag av Yinyoga) På årets mörkaste dag möts vi på mattan och utforskar kroppens och andetagets olika riktningar i en långsam, mjukgörande och inåtblickande hathayogaklass. Du går därifrån stärkt och mjuk.
Mellandagsyoga 27/12 kl 18.00-19.30 med Johanna (Viryayoga: fysisk yoga, fokus på flöde med avslutande avslappning.)
Yin yang gone wild 28/12 kl 19.30-21.00 med Nellie (Kraftfull fysisk yoga i kombination med stillsam yin och avslappning)
Nyårsyoga 30/12 kl 18.00-19.30 med Johanna (Viryayoga: fysisk yoga) fokus på närvaro med avslutande avslappning.)
Nystart 2/1 kl 15.00-16.30 med Nellie (Mjuk och långsam yoga med inslag av mer fysiska övningar)
***INSTÄLLD*** Trettondagsaftonsyoga 5/1 kl 17.00-18.30 med Maja (kraftfull, dynamisk Vinyasaklass med filosofiska inslag) Dags för en kraftfull, dynamisk yogapraktisering där vi låter motsatserna förenas, både i kropp och sinne! En klass där vi fördjupar oss i begreppen och krafterna Shiva/Shakti.

Pris: 250kr per klass
För att boka din plats kontaktar du läraren som leder klassen.
Johanna på johanna@energikicken.se
Maja på maja.petersson@gmail.com
Nellie på hej@nellierolf.se

Slow and steady yogaretreat
Kroatien, Losinj, 23-30/9 2022

Välkommen till en vecka där du får tid att hämta hem dig själv: kropp, sinne och själ. Tillsammans med Kajsa och Maja, två yogalärare (och systrar) med sammanlagt över 20 års erfarenhet av yogaundervisning, får du praktisera tekniker som återhämtar och stärker dina system och som hjälper dig att landa hem och bygga bo i din egen kropp.

Programmet under veckan innehåller praktisering av Hatha Yoga, Yinyoga, Restorative Yoga, Yoga Nidra, meditation, andning och pranayama.

Det finns utöver detta gott om tid för självstudier och reflektion, vila, bad i hav och pool, SPA, aktiviteter som vandring eller cykling, eller besök i den mysiga staden Veli. Luften är mättad av doften av pinjeträd och här är verkligen stärkande att bara stanna upp och andas. Dessa dagar är till för dig, ett tillfälle att dra dig tillbaka och för att ta hand om det viktigaste du har: dig själv.

Kajsa Henningsson är yogaläraren och massageterapeuten med spetskompetens inom andning, smärt- och stressrelaterad problematik. Med sitt RIKHÄLSA har hon under många år väglett människor genom stress, smärta och lymfproblematik. Under veckan kommer Kajsa ge dig tekniker som hjälper dig att hitta din unika väg mellan gas och broms i livet.

Maja Petersson är byråkraten som också är yogalärare. Under flera år har hon valt att fördjupa sig inom de mer mytologiska och filosofiska aspekterna av yogan och under veckan kommer Maja att bidra med dessa kunskaper för att ge ett ökat djup en ytterligare dimension till din praktisering.

Både Kajsa och Maja har gedigna kunskaper inom de tekniker som du kommer att utöva under veckan. De är utöver det Reiki healers och har arbetat med vägledande samtal.

All reseinformation hittar du på vår partner Traveas hemsida.