Kalender

SOMMARYOGA 2020 SÖDRA SANDBY

Onsdagar kl 18-19, start 10 juni.
Gröningen jämte Uggleskolan. (Koordinater för Google maps (kopiera & klistra in): 55.709821, 13.338431)

Kom och yoga utomhus med mig och Nellie i sommar i Södra Sandby! Fysiskt flödande yoga under bar himmel. Alla kan vara med, både helt nybörjare och mer erfarna är varmt välkomna!

10, 17, 24 juni
1, 8, 29 juli
5, 12, 19 aug

Pris: 100 kr, betalas på plats med swish.
Ta med yogamatta eller en stor handduk och kläder efter väder.
Vid för mycket regn/hård blåst flyttar vi in i Yogaverkstaden, Byahuset. Gå med i facebookgruppen Yoga i Dalby/Sandby för att hålla dig uppdaterad! Där finns också all info om sommaryogan i Dalby, på tisdagar och torsdagar, kl 18-19 med Nellie och Johanna (start redan v 21!)


SOMMARKRAFT
24 timmars retreat på Ven med yoga och raw food
3-4 JULI 2020

Mitt i sommaren, strax efter sommarsolståndet.

Under ett dygn samlas vi och möter våren på Ven med yoga, näringsrik vegetarisk mat och storslagen natur. Vi yogar, lagar mat tillsammans, äter och möts i samtal på Nova Harmonia. Detta är en unikt, intimt retreat med ett begränsat antal platser för att fokus ska kunna landa på vad som ger DIG mest kraft.
Yogan passar alla som har en kropp ☺

Investering:
1795 kr (4 klasser yoga och meditation, all mat, raw food workshop, boende i flerbäddsrum med delat badrum på Nova Harmonia)
1495 kr kr (4 klasser yoga och meditation, all mat, raw food workshop. Du löser eget boende på Ven)
Bokningen är bindande men din plats kan säljas till någon annan. Faktura kommer efter bokning (även swish betalning är möjlig).
Frågor och bokning till maja.petersson@gmail.com

Om dina guider:
Maja Petersson, yogalärare, bosatt i Södra Sandby i Skåne, där hon håller kurser i både flödande, dynamisk yoga såväl som stillsam, meditativ yinyoga. För Maja är yoga en uppsättning verktyg för hur en kan leva sitt liv för att må så bra som möjligt utifrån de förutsättningar en har. Att förmedla dessa verktyg, oavsett om det handlar om fysiska positioner, andning, meditation eller filosofi, ser hon som både en lyx och en ära. Maja har undervisat yoga sedan 2012 och fortbildar sig kontinuerligt inom det som får hennes själ att sjunga. Maja är även Reiki healer. www.majasyoga.se
Elisabeth Gustafsson, Örtdevan, håller föreläsningar, kurser och workshops i healing samt örtmedicin, även kallat fytoterapi. Raw food har varit en stor del av Elisabeths vardag i mer än 10 år. Hon har jobbat som raw-foodinspiratör i olika sammanhang de senaste 5 åren. Hon är utbildad ört- och näringsterapeut, Reiki Master, Angelic Reiki® Master Teacher, Cool Lymphatic Breathing Instructor och gymnasielärare. Elisabeth brinner för att hjälpa människor till självläkning och använder sig av ett holistiskt synsätt i mötet med människan där tankar, beteendemönster, miljö och näring utgör stommen till ett balanserat liv. I centrum står viljan att hela orsaken till en obalans, för att på så sätt kunna läka ut sjukdomar eller symptom från grunden. Läs mer om Elisabeth på hennes hemsida www.ortdevan.se.

Nova Harmonia AB
Mildahns väg 29
260 13 Sankt Ibb
Mail: info@novaharmonia.se
Tel. +46 705-428110

T