Kalender

SOMMARYOGA

Tisdagen den en 1 juni startar vi uteyogan och kör sen på i hela 14 veckor fram till den sista augusti. 

När: tisdagar kl 18-19
Var: gröningen intill Hagens förskola
Pris: 100kr per klass betalas via Swish

NYHET! Nytt för i år är att det även finns möjlighet att skaffa SOMMARKORT som gör det enklare för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag.

Covid-reglerna för uteyogan är för närvarande samma som för gym, dvs det ska finnas 10kvm per person, så det kommer inte vara någon begränsning på antal deltagare per klass så länge vi kan sprida ut oss. 

Priset för sommarkortet är 895kr. Vill du haffa ett så kontakta Maja på maja.petersson@gmail.com Vi kommer genomföra så många pass som möjligt men kan komma att ställa in något tillfälle om vädret är alldeles för ruggigt. 

Hoppas vi ses i sommar! / Nellie, Maja,Johanna

VILA OCH VÅRDA DELUXE 19 juni

FULLBOKAT! Maila för väntelista.

Starta sommaren på bästa sätt- med två timmars lyxig, njutbar, långsam yoga. Med hjälp av andningstekniker, långsamma rörelser, yinyoga, restorative yoga och yoga nidra kommer du att få chans att slappna av och återhämta dig på djupet.

Ta gärna med egen matta, bolster, filt etc.
Begränsat antal platser!

Anmälan till maja.petersson@gmail.com
Plats: Yogaverkstaden
Tid: 19 juni kl 10-12
Pris : 295 kr

Yogakurser till hösten, start v 37

Vi fortsätter med våra yogakurser i höst, 10 tillfällen per kurs
Start v 37, 10 tillfällen, uppehåll v 44

Kurser på plats i Yogaverkstaden:
Måndagar: Restorative Yoga kl 19-20.15
Onsdagar: Hatha Flow 18-19.15 och Yin Yoga 19.30-20.45

Kursinnehåll och priser finns på yogasidan.

Anmälan till maja.petersson@gmail.com

SOMA- nektar, näring, återhämtning

24 timmars retreat på Hillesgården
10-11 september

Ibland måste vi stanna upp och vänta in själen.

Vi drar oss tillbaka från vardagens brus till Hillesgården, mitt i skogen på Söderåsen som erbjuder magiska trädgårdar, mat tillagad med omsorg och fräscha fina övernattningsrum för ett dygn tillsammans i yogans tecken.

Ledordet för dygnet är SOMA som på sanskrit betyder ungefär ”från månen”, eller ”nektar” och är det som ger oss just näring, svalka och återhämtning och som låter oss landa in i acceptans och stillhet.

Yogan är mjuk och inkännande med fokus på vårdande, mjuka rörelser, andningstekniker, yinyoga, restorative yoga, meditation och yoga nidra. Detta är värdefulla verktyg för att låta nervsystemet vila och för att skapa återhämtning på djupet. Detta är ett stillsamt dygn där den viktiga vilan får styra, och du får chansen att på riktigt dra dig tillbaka och lägga fokus på ditt eget välmående och på det som ger dig näring på djupet.

Fredag:
Vid ankomsten kl. 16.00 Te/kaffe & frukt
16.30 Yoga 90 min
19.00: Middag (Vegetarisk kost hela retreatet)
Kvällsmeditation för de som vill

Lördag:
Morgonmeditation för de som vill
08.00: Frukost
10.00: Yoga 90 min
12.30: Lunch
14.00: Yoga 90 min

Avslutande fika

Tips. Kom lite tidigare eller stanna en extra natt och njut av omgivningarna!

Pris: 1450 kr/person med all mat och övernattning inkluderad. Betalningsanvisningar kommer efter anmälan. Antalet platser är begränsat, så om du vill vara säker på din plats, maila Maja din anmälan omgående. Bokningen är bindande men kan överlåtas alternativt bokas om till nästa planerade retreat. För återbetalning måste avbokning ske senast 14 dagar innan retreaten. Arrangörerna följer och uppdaterar sig på de riktlinjer som FHM rekommenderar. Om myndigheterna kommer med ändrade restriktioner och eventet inte går att genomföra bokas deltagare om till nästa planerade retreat.