Kalender

SOMMARYOGA 2020 SÖDRA SANDBY

Onsdagar kl 18-19, start 10 juni.
Gröningen jämte Uggleskolan. (Koordinater för Google maps (kopiera & klistra in): 55.709821, 13.338431)

Kom och yoga utomhus med mig och Nellie i sommar i Södra Sandby! Fysiskt flödande yoga under bar himmel. Alla kan vara med, både helt nybörjare och mer erfarna är varmt välkomna!

10, 17, 24 juni
1,, 29 juli
5, 12, 19 aug

Pris: 100 kr, betalas på plats med swish.
Ta med yogamatta eller en stor handduk och kläder efter väder.
Vid för mycket regn/hård blåst flyttar vi in i Yogaverkstaden, Byahuset. Gå med i facebookgruppen Yoga i Dalby/Sandby för att hålla dig uppdaterad! Där finns också all info om sommaryogan i Dalby, på tisdagar och torsdagar, kl 18-19 med Nellie och Johanna (start redan v 21!)

Sommarenergi

En timma härlig dynamisk yoga, följt av smarrig fika och en föreläsning av Elisabeth
(Örtdevan) om naturens apotek med inriktning mothusmorstips och eteriska oljor, följt av en djupt avslappnande och energiskapande YogaNidra. Mums!

22 augusti kl 10-12.30 i Yogaverkstaden, Byahuset. 
Anmälan till maja.petersson@gmail.com eller via messenger. Pris 395 kr som betalas
med swish eller via faktura.

Begränsat antal platser för att kunna hålla säkra avstånd etc. Självklart följer vi FHM riktlinjer och du som kommer är frisk. 

Home sweet home 25-26 september

HEMMARETREAT

Smaka på det! Mmmmm hemmaretreat

Vi träffas på fredagskvällen kl 17 för en 90 minuters dynamisk och härlig yogaklass. Sen går du hem, fredagsmyset, sover gott och så träffas vi igen kl 10 på lördagen för en tvåtimmars klass med fokus på mjukhet, rörelse och vila. Efter det är det två timmars fritt där du kanske går hem och äter lunch, eller så har du med dig något som du kan äta på plats i studion, tar en promenad… Kl 14 ses vi igen för två timmars yinyoga.  

(obs- tyvärr stod fel datum i nyhetsbrevet!)

Anmälan till maja.petersson@gmail.com. Pris 595 kr. 

Begränsat antal platser för att kunna hålla säkra avstånd etc. Självklart följer vi FHM riktlinjer och du som kommer är frisk. 

Yogakurser till hösten

Vi fortsätter med våra onsdagar i höst, FLOW och YIN, med start den 23 september. Mer info om kurserna och så kommer att finnas på hemsidan, men anmälan är öppen nu! 

I höst blir det 10 tillfällen, uppehålll v 44. Pris 1500 kr/kurs. 
Anmälan till maja.petersson@gmail.com

T