Kalender

Yogakurser till hösten, start v 37

Vi fortsätter med våra yogakurser i höst, 10 tillfällen per kurs
Start v 37, 10 tillfällen, uppehåll v 44

Kurser på plats i Yogaverkstaden:
Måndagar: Restorative Yoga kl 19-20.15
Onsdagar: Hatha Flow 18-19.15 och Yin Yoga 19.30-20.45

Kursinnehåll och priser finns på yogasidan.

Anmälan till maja.petersson@gmail.com

SOMA- nektar, näring, återhämtning

24 timmars retreat på Hillesgården
10-11 september

Ibland måste vi stanna upp och vänta in själen.

Vi drar oss tillbaka från vardagens brus till Hillesgården, mitt i skogen på Söderåsen som erbjuder magiska trädgårdar, mat tillagad med omsorg och fräscha fina övernattningsrum för ett dygn tillsammans i yogans tecken.

Ledordet för dygnet är SOMA som på sanskrit betyder ungefär ”från månen”, eller ”nektar” och är det som ger oss just näring, svalka och återhämtning och som låter oss landa in i acceptans och stillhet.

Yogan är mjuk och inkännande med fokus på vårdande, mjuka rörelser, andningstekniker, yinyoga, restorative yoga, meditation och yoga nidra. Detta är värdefulla verktyg för att låta nervsystemet vila och för att skapa återhämtning på djupet. Detta är ett stillsamt dygn där den viktiga vilan får styra, och du får chansen att på riktigt dra dig tillbaka och lägga fokus på ditt eget välmående och på det som ger dig näring på djupet.

Fredag:
Vid ankomsten kl. 16.00 Te/kaffe & frukt
16.30 Yoga 90 min
19.00: Middag (Vegetarisk kost hela retreatet)
Kvällsmeditation för de som vill

Lördag:
Morgonmeditation för de som vill
08.00: Frukost
10.00: Yoga 90 min
12.30: Lunch
14.00: Yoga 90 min

Avslutande fika

Tips. Kom lite tidigare eller stanna en extra natt och njut av omgivningarna!

Pris: 1450 kr/person med all mat och övernattning inkluderad. Betalningsanvisningar kommer efter anmälan. Antalet platser är begränsat, så om du vill vara säker på din plats, maila Maja din anmälan omgående. Bokningen är bindande men kan överlåtas alternativt bokas om till nästa planerade retreat. För återbetalning måste avbokning ske senast 14 dagar innan retreaten. Arrangörerna följer och uppdaterar sig på de riktlinjer som FHM rekommenderar. Om myndigheterna kommer med ändrade restriktioner och eventet inte går att genomföra bokas deltagare om till nästa planerade retreat.

Specialklass VINYASA 4 nov 18.00

För dig som vill ha en mer flödande, svettig och kanske lite klurigare klass med ett filosofiskt eller mytologiskt tema så blir det en 90 min Vinyasa specialklass onsdagen v 44! Mer info kommer, men anmälan är öppen 🙂 maila maja.petersson@gmail.com

Pris: 200 kr, betalas med swish
Plats: Yogaverkstaden, Södra Sandby
4 november kl 18-19.30