Kalender

Regelbundna klasser:

Flow yoga och Yinyoga onsdagar i Byahuset, Södra Sandby, mer info här.

Yoga of Hope- yoga till förmån för barncancerfonden

3 november bjuder jag och Nellie in till två klasser på eftermiddagen som en del av det nationella eventet ”Yoga of Hope”. En klass med fokus på KRAFT och en med fokus på VILA. Välkommen att anmäla dig och göra din donation HÄR. Alla donationer går till barncancerfonden.

*fullbokat* VINTERKRAFT- yoga & raw food retreat på Ven

Retreatet är fullbokat men det finns enstaka möjligheter att delta utan övernattning (dvs all yoga och mat, ej boende). Hör av dig om du är intresserad eller vill stå på reservlistan!

24 timmar till för DIG, mitt i november.

”Retreat” betyder att dra sig tillbaka- och under 24 timmar gör vi just det; drar oss tillbaka från vardagens ansvar och förpliktelser för att ge oss själva näring, vila och KRAFT. 

Vad ger dig styrka, balans och ett klart sinne? Tillsammans utforskar vi olika vägar för att hitta just din egen inre kraft, vad som ger den näring och sedan tryggt vila i den. Vi kommer att använda oss av yogans olika verktyg; fysiska, filosofiska och meditativa och kombinerar det med riktigt näringspackad härlig mat och storslagen natur.  

Detta är ett exklusivt retreat med endast ett fåtal platser! Vi bor på ljuvliga Nova Harmonia. http://novaharmonia.se(Obs enbart delade rum:  2 bäddsrum (egen toalett/dusch) och 3 bäddsrum  och 4 bäddarsrum (delad toalett/dusch) – inga enkelrum. Lakan och handdukar ingår.

Ett preliminärt upplägg för de retreatet ser ut såhär:

Fredag 15/11 Ankomst till Ven. Färjan går kl 16.00 från Landskrona, sen är det en kort promenad till Nova Harmonia.

17.00 Hej och välkommen! En kopp te och presentation följt av en flödande yogaklass.

19.00 Middag 

21.00 Yoga Nidra – kryp sen i säng

Lördag 16/11

Testund för de som vill

07.00 Morgon yoga som mjukt väcker kroppen

8.30 Frukost

Egen tid- promenad, egen meditation i yogasalen, kanske vinterbad?

10.30-13 Raw food workshop och lunch

14.00 Ljuvlig YinYoga

15.30 Eftermiddagsfika och avslutande cirkel

Färjan går kl 16.45 och 18.15 från Ven. 

Investering: 1795 kr. (Boende, all mat, yoga)

Frågor och bokning av retreatet: maila maja.petersson@gmail.com

Anmälan är bindande, men din plats kan säljas vidare eller överlåtas till annan person.

Om dina guider:

Maja Petersson, yogalärare, bosatt i Södra Sandby i Skåne, där hon håller kurser i både flödande, dynamisk yoga såväl som stillsam, meditativ yinyoga. För Maja är yoga en uppsättning verktyg för hur en kan leva sitt liv för att må så bra som möjligt utifrån de förutsättningar en har. Att förmedla dessa verktyg, oavsett om det handlar om fysiska positioner, andning, meditation eller filosofi, ser hon som både en lyx och en ära. Maja har undervisat yoga sedan 2012 och fortbildar sig kontinuerligt inom det som får hennes själ att sjunga. Maja är även Reiki healer. www.majasyoga.se

Elisabeth Antonson, Örtdevan, håller föreläsningar, kurser och workshops i healing samt örtmedicin, även kallat fytoterapi. Raw food har varit en stor del av Elisabeths vardag i mer än 10 år. Hon har jobbat som raw-foodinspiratör i olika sammanhang de senaste 5 åren. Hon är utbildad ört- och näringsterapeut, Reiki Master, Angelic Reiki® Master Teacher, Cool Lymphatic Breathing Instructor och gymnasielärare. Elisabeth brinner för att hjälpa människor till självläkning och använder sig av ett holistiskt synsätt i mötet med människan där tankar, beteendemönster, miljö och näring utgör stommen till ett balanserat liv. I centrum står viljan att hela orsaken till en obalans, för att på så sätt kunna läka ut sjukdomar eller symptom från grunden. Läs mer om Elisabeth på hennes hemsida www.ortdevan.se.

Facebookeventet finns HÄR.


Sparkling yoga på slottet

Lördagen den 30 nov är det dags för vår årliga ”yoga på slottet” på Kronovalls vinslott i Skåne. Vi bjuder på glittrande yoga med inslag av både yin och yang. Som avslutning avnjuter vi självklart en ljuvlig slottslunch i den vackra matsalen. Häng med och ladda upp inför advent och den kommande julrushen.

Schema för dagen:
Samling 9.00
Yoga yin/yang
Lätt fika 10.30
Yoga yin/yang
Lunch + kaffe 12.30

Pris: 595kr

Mer info i faceboookeventet . Biljetter fixar du HÄR!

Yoga workshop- slow practice

14 december kl 10-12, Yogalokalen i Byahuset, Södra Sandby.

Två njutbara, stillsamma timmar där vi samlar kraft i vilan med långsamma rörelser, YinYoga och Yoga Nidra. Helt enkelt perfekt i adventstider. Alla kroppar och sinnen välkomna.

Bindande anmälan till maja.petersson@gmail.com (platsen kan överlåtas/säljas till annan)
Pris: 250 kr, betalas via swish till 1230871632 innan workshopen. Skriv namn och Yoga WS 14 dec i meddelandefältet.

Facebookeventet finns HÄR.