Resor

Att åka iväg, på egen hand eller med vänner, någonstans där du kan släppa på vardagens måsten och fokusera på att just du ska må bra, är speciellt. Du vänder blicken inåt under några dagar och med hjälp av yogans olika verktyg får din själ en chans att hinna ikapp ditt sinne och kropp. Du yogar, andas och mediterar. Du äter gott, vilar och mjuknar i ögonen. I år erbjuder jag och min syster Kajsa Henningsson dig att följa med till Calpe på Spanska solkusten. Mer info nedan.

Unwind your soul

Yogaresa till Calpe, Spanien, 8-13 oktober 2019 tillsammans med Kajsa Henningsson och researrangör Travea

Under sex dagar på Spaniens solkust låter vi mjuka solstrålar landa in i kropp och sinne. Det är dags att stanna upp och vänta in själen med hjälp av långa sköna yogaklasser, god mat och salta bad. Vi praktiserar två eller fler klasser per dag, och varvar stark flödande yoga med teknik, meditation, filosofi och smältande yinyoga.

Yogan passar alla åldrar och kroppar, oavsett hur länge du praktiserat tidigare.  Vi hjälper dig att anpassa den efter dina förutsättningar. Vi yogar både inomhus och utomhus.

Vi bor i Calpe som med sina fantastiska omgivningar skapar en härlig miljö att yoga, skratta, äta, bada och njuta i. Hotellet Sol Y Mar är fyrstjärnigt och ligger precis vid strandpromenaden och havet. En av dagarna kan du dessutom välja till att delta i en utflykt till magiska vattenfall i bergen.

I resan ingår flyg t&r från Göteborg, transfer, lyxigt boende på fyrstjärnigt hotell precis vid strandkanten, himmelsk frukostbuffe (alltså, avokadon!) och samtliga yogaklasser. Vi är två lärare som kompletterar varandra och som kommer att hjälpa dig att hitta in i just din praktisering.

Exempel på hur en dag kan se ut:

Morgonklass troligen utomhus (mjuk vinyasa (flödande yoga), yinyoga eller meditation)
Ljuvligt lyxig frukostbuffé
Workshop/längre klass med fokus på teknik/filosofi
Lunch på egen hand
Frid tid: sola, bada i hav eller pool, klättra upp på berget, ströva längs med strandpromenaden
Kvällsklass troligen inomhus (vinyasa eller yinyoga/restorative)
Middag på egen hand
Fri tid för kvällsäventyr eller raka vägen i säng!

En av dagarna är det bara en morgonklass och sedan helt fritt under dagen för de som vill utforska lite mer, kanske utanför Calpe.

Vi ser fram emot att få yoga med dig på spanska solkusten!

Dina yogalärare:

Maja Petersson är byråkraten som också är yogafröken i Södra Sandby. Precis som Kajsa älskar hon att förmedla yogans verktyg på och utanför mattan, både fysiskt och filosofiskt. Maja är utbildad inom och inspireras av poweryoga, globalyoga, hathayoga och rasayoga och blandar dessa yogaformer friskt i sin undervisning. 

Kajsa Henningsson är yogaläraren som via sin egen resa fått uppleva de frigörande möjligheter som finns inom yoga och massage och som nu arbetar med att förmedla dessa vidare. Hon driver företaget Rikhälsa i Växjö och arbetar enligt ledorden rörelse – balans – beröring. Kajsa ingår även i Global Yogas lärarteam samtidigt som hon kontinuerligt fortsätter sin egen utbildning och hittar inspiration hos olika lärare och yogaformer.

Mer information och anmälan: https://www.travea.se/rikhalsa