Yoga

Kurser

Om inget annat anges är samtliga kurser i Byahuset, Södra Sandby.

Covid – 19 anpassningar
Antalet deltagare är starkt begränsat. Använd egen yogamatta för att minimera ev. smittspridning. Har du ingen egen yogamatta så finns det mattor att låna samt mattvätt att rengöra den med.  Jag rekommenderar även att du tar med egna block, bälte, filt, bolster/kudde eller andra props (redskap/hjälpmedel) du brukar använda.

För att minska trängsel mellan klasserna väntar deltagare på Yin utomhus/i foajén tills alla på Hatha Flow kommit ut ur salen.

För enstaka klasser, workshops och andra event- se kalender
För information om personlig träning i yoga, se
här

Hatha Flow ENSTAKA PLATS KVAR
Onsdagar 18.00-19.15

En yogaklass som stärker dig inifrån och ut, och hjälper dig att komma lite mer ut ur huvudet och in i kroppen. Yogapositioner vävs samman med andetag, teknik varvas med filosofi, svettiga flöden blandas med svalkande vila, och popmusik möter chanting eller läkande tystnad. Oavsett tidigare erfarenhet av yoga så möts vi på mattan! Välkommen till en stund mitt i veckan där DU är i centrum.

Start vecka 9 (8 tillfällen, uppehåll v 13)

Pris:
* Hela kursen: 1590 kr (måndagsyogan online ingår)
Anmälan till maja.petersson@gmail.com
Missar du en gång kan du ta igen den på Yinyogan.

Yin Yoga
Onsdagar 19.30-20.45

Detta är en stillsam och meditativ yogaklass där fokus läggs på din bindväv genom att varje position hålls en längre stund. Blicken vänds inåt när kroppen ges lov att vila och du får en djup återhämtning, oavsett om det är från ett triahtlonlopp eller en dag med barnen. I stillhet blir du stark. Ingen tidigare erfarenhet krävs. 

Start vecka 9 (8 tillfällen, uppehåll v 13)

Pris: 1590 kr (måndagsyogan online ingår)
Anmälan till maja.petersson@gmail.com
Missar du en gång kan du ta igen den på Hatha Flow yogan.

Vila & Vårda
ONLINE måndagar via Zoom 19.30-20.30

Kanske du vill ha en regelbunden guidad praktiering och behöver ha ett ”åtagande” för att det ska bli gjort? Då är det skönt att ha en tid att passa varje vecka.

I denna klass blandas olika andningstekniker, långsamma rörelser/yinyoga, meditation/yoga nidra. Inget som kräver förkunskaper, en timma för att låta stressen stilla sig, släppa på spänningar och vila i varandet. Perfekt för dig som är lite sliten, orolig, eller bara känner att du behöver en timma med fokus på dig själv.

Du behöver: ladda ner appen zoom på din telefon/padda/dator (gratis), en plats att rulla ut mattan på hemma i lugn och ro, bolster/kuddar (tips: soffkuddar!), filtar, block (eller tjocka pocketböcker om du inte har).

Start vecka 9 (8 tillfällen, uppehåll v 14)

Pris: 750 kr , drop in 100 kr
Anmälan till maja.petersson@gmail.com
Klasserna spelas in och skickas ut till deltagarna i efterhand, tillgängliga i 7 dagar